tag:blogger.com,1999:blog-223871300915354681.post6016845408711516935..comments2024-03-21T14:14:35.155+03:00Comments on Turcja od kuchni: Zapiekana papryka - przepyszna turecka przystawkaEmiliahttp://www.blogger.com/profile/14083134202200237184noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-223871300915354681.post-82712090855511642392013-02-18T22:06:20.341+02:002013-02-18T22:06:20.341+02:00A ja bardzo dziekuje za mily komentarz i cieszy mn...A ja bardzo dziekuje za mily komentarz i cieszy mnie niezmiernie to ze moje potrawy przeniosly Cie choc na chwilke w czasy dziecinstwa. <br />Pozdrawiam.Emiliahttps://www.blogger.com/profile/14083134202200237184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223871300915354681.post-33334831056733443972013-02-18T11:04:28.102+02:002013-02-18T11:04:28.102+02:00Dziękuję za ten wspaniały przepis! Ta przepyszna p...Dziękuję za ten wspaniały przepis! Ta przepyszna papryka stała się u nas hitem. Dziękuję Ci za świetnego bloga - trafiłam tu przypadkiem, poszukując przepisów tureckich, i znalazłam wiele wspaniałych smaków, za którymi tęskniłam. Jako dziecko byłam kilkukrotnie w Turcji, także m.in w Izmirze, więc te smaki, a także muzyka, stały się dla mnie bardzo drogie i łączą się z dzieciństwem. Pozdrawiam!rain.drophttps://www.blogger.com/profile/03876618250491967168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223871300915354681.post-57504155220837661762013-01-28T13:19:03.050+02:002013-01-28T13:19:03.050+02:00znam podobną, ale paprykę smaży się na patelce, że...znam podobną, ale paprykę smaży się na patelce, żeby skóra się przypaliła lub na ogniu. Potem skórę się obiera, dodaje czosnek, ocet, oliwę i odrobinę miodu:). Najlepiej żeby przeleżało nawet dobę.Shahzada KUCHNIA TURECKAhttps://www.blogger.com/profile/01250236810813839268noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223871300915354681.post-76741092835100081362013-01-22T20:59:58.035+02:002013-01-22T20:59:58.035+02:00Czas zapiekania zalezy od wielkosci papryki. Kiedy...Czas zapiekania zalezy od wielkosci papryki. Kiedy widac ze skorka odchodzi od miazszu mozna wyjac i obierac jak lekko ostygnie. Emiliahttps://www.blogger.com/profile/14083134202200237184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223871300915354681.post-88436816060794602172013-01-22T13:52:53.636+02:002013-01-22T13:52:53.636+02:00Jak długo zapiekasz paprykę?Jak długo zapiekasz paprykę?M.https://www.blogger.com/profile/05690110949600634309noreply@blogger.com