tag:blogger.com,1999:blog-223871300915354681.post3967955672779202730..comments2024-03-21T14:14:35.155+03:00Comments on Turcja od kuchni: Et hıçınEmiliahttp://www.blogger.com/profile/14083134202200237184noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-223871300915354681.post-2323543283350203902013-10-21T20:20:43.207+03:002013-10-21T20:20:43.207+03:00Niestety Turcja jest bardzo uboga w tego typu wyro...Niestety Turcja jest bardzo uboga w tego typu wyroby. Pasztety wędliny wędzonki są tu nieznane lub słabo znane i wtedy bardzo drogieEmiliahttps://www.blogger.com/profile/14083134202200237184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223871300915354681.post-63791758439072269832013-09-17T17:33:20.878+03:002013-09-17T17:33:20.878+03:00Pani Emilio, czy w Turcji znane są pasztety? Chodz...Pani Emilio, czy w Turcji znane są pasztety? Chodzi mi o te mięsne lub bezmięsne pieczone w podłużnej keksówce w piecu. Czy jest jakiś odpowiednik tej potrawy w języku tureckim? :) Pozdrawiam :)memymoryhttps://www.blogger.com/profile/10461138986855276039noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223871300915354681.post-9679907024941077022012-01-31T21:39:47.942+02:002012-01-31T21:39:47.942+02:00Właśnie się zastanawiałam co zrobić jutro na obiad...Właśnie się zastanawiałam co zrobić jutro na obiad z mięsa mielonego :) i mam odpowiedź!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15047302169482382590noreply@blogger.com