tag:blogger.com,1999:blog-223871300915354681.post3606613864463933415..comments2024-03-21T14:14:35.155+03:00Comments on Turcja od kuchni: Tatarski pieróg z gęsiną i dyniąEmiliahttp://www.blogger.com/profile/14083134202200237184noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-223871300915354681.post-6039945226498225442017-06-19T22:03:29.160+03:002017-06-19T22:03:29.160+03:00A ja w życiu nie jadłam takiego dania! Wygląda ape...A ja w życiu nie jadłam takiego dania! Wygląda apetycznie! Za polskimi potrawami również tęsknię...codojedzeniahttp://www.codojedzenia.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-223871300915354681.post-27203945146828844832017-06-19T09:21:23.027+03:002017-06-19T09:21:23.027+03:00świetnie wygląda i napewno jest dobry,ja znam co...świetnie wygląda i napewno jest dobry,ja znam coś podobnego tylko pod nazwą kulebiaka z różnymi nadzieniami,pozdrawiam gajaAnonymousnoreply@blogger.com